handgemaakte limted edition

Meer over editie
BESTE

 

Kom je graag meer te weten over editie Beste, bekijk dan hier video’s, illustraties en duik dieper in het inhoudelijke.

Vertel iets kostbaar aan jezelf of aan een ander speciaal iemand. Editie Beste gaat over appreciatie en bewondering. Ze drukt uit wat je voelt voor iemand.

De paar woorden die in de editie voorgedrukt staan, geef jij betekenis, een persoonlijke invulling. Die interpretatie ken jij alleen.

Hieronder zie je als voorbeeld, de eerste Editie: ‘Beste’ met naast elke pagina een korte tekst ter inspiratie. In dit voorbeeld zijn ze gericht aan een geliefde. Maar in het audiofragment “…of voor een kindje” wordt hetzelfde verhaal vanuit een ander perspectief belicht.

meer over editie essentie/ open en gesloten editie

Kernwoorden

 

Slechts enkele woorden staan in de editie voorgedrukt. Waardoor je ze op meerdere manieren kan lezen. Jij leest ze misschien helemaal anders dan diegene voor wie ze bestemd zijn. Want iedereen leest de editie vanuit haar/zijn/hun gedachten en ervaringen. Interpretaties zijn afhankelijk van de persoon, van de leeftijd die ze hebben en van het moment waarop ze gelezen worden.

editie - hoopvol

Hoopvol

Soms is het voort strompelen, alles voelt zwaar aan. Dan ben jij mijn lichtpunt wanneer ik houvast zoek. Je benoemt mijn sterktes, geeft mijn speelsheid terug, jij geeft mij houvast als ik me slecht voel, het leven wordt hoopvoller met jou naast mij…

editie - inclusief

Inclusief

…met je schoteltje vol liefde. Jij luistert als ik er om vraag, geeft me ruimte als ik dat nodig heb. Inclusief al mijn slechte eigenschappen, neem je mij voor wie ik ben. Jij bent mijn beste vriend…

editie - popup jouw

“Jouw”

…Jouw schoonheid vanbinnen en vanbuiten maken me stil. Ik kijk verstomd toe hoe mooi jij bent. Een veelzijdig boeket.

‘Beste’ vanuit een andere invalshoek.

Editie Beste

195 €

Limited edition, genummerd en gesigneerd.
Handwerk en assemblage in eigen atelier. 

Een persoonlijke brief erbij

 

Laat je de editie voor zich spreken zoals in de video of kies je ervoor om de editie af te geven met een woordje uitleg?

Als je graag een persoonlijke brief wil meegeven, gebruik dan de download hieronder —met briefpapier en sjabloon voor de enveloppe— om thuis uit te printen. Ze sluiten perfect aan met de afmetingen van jouw editie. Schrijf er in je eigen handschrift overheen voor een persoonlijke toets, of typ je tekst uit voor een verzorgde, cleane look.

Stel de editie tentoon met de brief eronder. Verborgen voor het oog, maar steeds binnen handbereik om te herlezen.

De andere edities

 

De SmallStories edities gaan over vriendschap, steun, dankbaarheid en meer. Ontdek ze allemaal en laat je inspireren.

Deze tekeningen komen niet overeen met mijn verhaal. Wat nu?

Een editie op maat van jouw verhaal

Zie je de mogelijkheden en de waarde van elke editie, maar krijg je de tekeningen niet passend in jouw specifieke verhaal? Of wil je me artistieke vrijheid geven voor een uniek exemplaar?

Dan gaan we te werk zoals ik elk ontwerp op maat aanpak. We gaan samen in gesprek en bekijken hoe ik jouw verhaal kan symboliseren en verwerken tot een editie die bij jou past. Is er iets niet helemaal duidelijk? Bel me op!

info editie op maat