handgemaakte limted edition

Meer over editie ‘Essentie’!

 

Kom je graag meer te weten over editie Essentie, bekijk dan hier video’s, illustraties en duik dieper in het inhoudelijke.

Geef ze aan jezelf als een lieve reminder. Aan een goede vriend, aan een ouder of aan een kind. Geef het aan iemand waaraan je wil zeggen: “Wat het leven voor ons in petto heeft, kunnen we niet voorzien, maar leef het vanuit je eigen kracht, want jij bent uniek!” En geef hiermee een originele, waardevolle boodschap verborgen in bamboe. 

 

Editie ‘Essentie’ wil je herinneren aan je eigen kracht. Omdat het leven soms moeilijk is. Voor iedereen. Ook al lijkt dat niet altijd zo. Want soms voel je je alleen en lijkt alles je te overspoelen. Het leven gaat steeds door, verandert, evolueert en leuke momenten wisselen de pijnlijke af. Dat beseffen helpt om los te laten. Het gaat over schoonheid vanbinnen. Over Yin en Yang, en de zoektocht naar evenwicht. 

meer over editie essentie/ open en gesloten editie

Kernwoorden

 

Slechts enkele woorden staan in de editie voorgedrukt. Waardoor je ze op meerdere manieren kan lezen. Jij leest ze misschien helemaal anders dan diegene voor wie ze bestemd zijn. Want iedereen leest de editie vanuit haar/zijn/hun gedachten en ervaringen. Interpretaties zijn afhankelijk van de persoon, van de leeftijd die ze hebben en van het moment waarop ze gelezen worden.

meer over editie essentie/ pag 1

Oneffen

Het leven loopt niet altijd gelijkmatig. Niet altijd hoe we zouden willen. Er zijn zelfs momenten wanneer het lijkt dat we omringd zijn door een negatieve bubbel die ons vasthoudt…

meer over editie essentie/ pag 2

Nu

…neem dan even de tijd om te verstillen. Adem in en uit. Heel langzaam. Kijk binnenin jezelf. “Wat vind ik leuk? Wat geeft me energie? Welke dingen plan ik in om mezelf op te laden?”… 

meer over editie essentie/ pag 3

Uniek

…zo ontstaat er ruimte. Je ademt weer vrij en ontdekt nieuwe energie. Besef hoe fantastisch uniek je bent en straal!

Editie Essentie

195 €

Limited edition, genummerd en gesigneerd.
Handwerk en assemblage in eigen atelier. 

Een persoonlijke brief erbij

 

Laat je de editie voor zich spreken zoals in de video of kies je ervoor om de editie af te geven met een woordje uitleg?

Als je graag een persoonlijke brief wil meegeven, gebruik dan de download hieronder —met briefpapier en sjabloon voor de enveloppe— om thuis uit te printen. Ze sluiten perfect aan met de afmetingen van jouw editie. Schrijf er in je eigen handschrift overheen voor een persoonlijke toets, of typ je tekst uit voor een verzorgde, cleane look.

Stel de editie tentoon met de brief eronder. Verborgen voor het oog, maar steeds binnen handbereik om te herlezen.

De andere edities

 

De SmallStories edities gaan over vriendschap, steun, dankbaarheid en meer. Ontdek ze allemaal en laat je inspireren.

Deze tekeningen komen niet overeen met mijn verhaal. Wat nu?

Een editie op maat van jouw verhaal

Zie je de mogelijkheden en de waarde van elke editie, maar krijg je de tekeningen niet passend in jouw specifieke verhaal? Of wil je me artistieke vrijheid geven voor een uniek exemplaar?

Dan gaan we te werk zoals ik elk ontwerp op maat aanpak. We gaan samen in gesprek en bekijken hoe ik jouw verhaal kan symboliseren en verwerken tot een editie die bij jou past. Is er iets niet helemaal duidelijk? Bel me op!

info editie op maat