handgemaakte limted edition

Meer over editie TOEKOMST

 

Kom je graag meer te weten over editie Toekomst, bekijk dan hier video’s, illustraties en duik dieper in het inhoudelijke.

Staat er een communiefeest gepland? Vertrekt jouw oudste uit het huis? Start jouw beste vriend met een nieuwe job? In dit artikel lees je meer over Editie ‘Toekomst’. Een origineel en waardevol geschenk, als blijvende wens aan iemand die voor een grote verandering staat.

 

Trouwen, communiefeest geven, alleen gaan wonen, een nieuwe job, op pensioen gaan,…het zijn allemaal leuke en tegelijk ook spannende momenten. Editie Toekomst is bedoeld voor iedereen die voor een belangrijke verandering staat. Zeg met deze editie: “Wees jezelf, ga altijd vooruit en geniet van het onderweg zijn!”

meer over editie toekomst/popup geopend

Kernwoorden

 

Slechts enkele woorden staan in de editie voorgedrukt. Waardoor je ze op meerdere manieren kan lezen. Jij leest ze misschien helemaal anders dan diegene voor wie ze bestemd zijn. Want iedereen leest de editie vanuit haar/zijn/hun gedachten en ervaringen. Interpretaties zijn afhankelijk van de persoon, van de leeftijd die ze hebben en van het moment waarop ze gelezen worden.

meer over editie toekomst/binnenwerk pag 1

Van alle kanten

Speels bekijk jij het leven van alle kanten, hebt geen ogen genoeg. Blijf nieuwsgierig. Bekijk moeilijke momenten  van alle kanten. En blijf langs alle kanten zo bijzonder en uniek als je nu al bent…

meer over editie toekomst/binnenwerk pag 2

Origineel

… Jij bent wie je bent, uniek met al je talenten, zichtbaar of verborgen. Heb vertrouwen in wie je bent, loop met rechte rug en straal, er is geen tweede jij!

meer over editie toekomst/binnenwerk pag 3

En er voorbij

…Hou nooit op met dromen. Je gaat in de goeie richting: de jouwe! Ontdek nog meer nieuwe dingen en doe het met plezier. Leer van de bestaande paden en ga er ook voorbij. To the moon and back.

Editie Toekomst

195 €

Limited edition, genummerd en gesigneerd.
Handwerk en assemblage in eigen atelier. 

Een persoonlijke brief erbij

 

Laat je de editie voor zich spreken zoals in de video of kies je ervoor om de editie af te geven met een woordje uitleg?

Als je graag een persoonlijke brief wil meegeven, gebruik dan de download hieronder —met briefpapier en sjabloon voor de enveloppe— om thuis uit te printen. Ze sluiten perfect aan met de afmetingen van jouw editie. Schrijf er in je eigen handschrift overheen voor een persoonlijke toets, of typ je tekst uit voor een verzorgde, cleane look.

Stel de editie tentoon met de brief eronder. Verborgen voor het oog, maar steeds binnen handbereik om te herlezen.

De andere edities

 

De SmallStories edities gaan over vriendschap, steun, dankbaarheid en meer. Ontdek ze allemaal en laat je inspireren.

Deze tekeningen komen niet overeen met mijn verhaal. Wat nu?

Een editie op maat van jouw verhaal

Zie je de mogelijkheden en de waarde van elke editie, maar krijg je de tekeningen niet passend in jouw specifieke verhaal? Of wil je me artistieke vrijheid geven voor een uniek exemplaar?

Dan gaan we te werk zoals ik elk ontwerp op maat aanpak. We gaan samen in gesprek en bekijken hoe ik jouw verhaal kan symboliseren en verwerken tot een editie die bij jou past. Is er iets niet helemaal duidelijk? Bel me op!

info editie op maat