NIEUWS

Lees hier meer over mijn illustraties, mijn werkwijze, wat me inspireert en
krijg meer info over bepaalde producten.

Agenda

Agenda

Agenda met overzicht van de planning van SmallStories. Locaties en data van markten, workshops en deelnames aan events.

Lees meer
editie windstilte

editie windstilte

Editie ‘windstilte’ is de vierde editie van SmallStories. Ze behandelt verdriet en rouw op een subtiele manier waarbij de beelden voor zich spreken en de prenten aanvullen waar er diepe gevoelens zitten. Soms lijken ze onoverkomelijke tijden, maar zoals elke editie eindigt ze met een mooie hoopvolle pop-up die kans biedt om een boodschap erin te verhullen. Om steeds opnieuw te kunnen herinnerd worden aan de windstilte.

Lees meer
Meer over editie Toekomst

Meer over editie Toekomst

In dit artikel lees je meer over editie ’toekomst’, de derde editie van SmallStories. Geschikt voor een grote verandering in je leven. Bekijk de pagina’s van dichtbij en doe inspiratie op.

Lees meer
Meer over editie Essentie

Meer over editie Essentie

Lees hier meer over editie ‘essentie’, de tweede editie van SmallStories, in beperkte oplage van 10 stuks uitgebracht. Bekijk de pagina’s van dichtbij en kom meer te weten over haar intentie.

Lees meer
ATV reportage

ATV reportage

Walter Schrooten, reporter bij ATV gaat op bezoek bij SmallStories. Een blik achter de schermen op het atelier van Karen Maenhout, illustrator en paper engineer.

Lees meer
Wat is Furoshiki

Wat is Furoshiki

Furoshiki, de Japanse inpaktechniek met doeken, oorspronkelijk een beschermmiddel voor waardevolle goederen, nu als unieke geschenkverpakking.

Lees meer
Meer over editie Beste

Meer over editie Beste

Lees hier meer over editie ‘Beste’, de eerste editie van SmallStories, in beperkte oplage van 10 stuks uitgebracht. Bekijk de pagina’s van dichtbij en kom meer te weten over haar toepassingsmogelijkheden in tekst en audio.

Lees meer
Wat is riso?

Wat is riso?

De ecologische druktechniek van Japanse oorsprong gebeurt in een gespecialiseerde drukkerij op een Risograph printer(1) met inkten op basis van rijstzetmeel of soja.

Lees meer
Luxe Wenskaarten

Luxe Wenskaarten

Je kent ze: ‘Happy New Year’, ‘Vrolijk kerstfeest’, ‘Beste wensen’,… de eindejaarswensen die niets te zeggen hebben. Ze zijn goed bedoeld, maar geven je niet echt een warm gevoel.

Lees meer