Ontwerp in opdracht.

Wat jij wil vertellen, teken ik neer.

Wil je een atypische karakterschets van iemand? Een verstopte boodschap voor een speciale gelegenheid? Is het dat ene moment om nooit meer te vergeten? De spijtbetuiging die je niet over je lippen krijgt? Of ben je in de rouw en heb je nood aan een wereld die stopt met draaien?

Welk verhaal het jouwe ook is, hier geef ik het een plek om te leven. Breekbaar en krachtig.

Karen Maenhout tekent in opdracht

Ontwerpen in opdracht,
hoe doen we dat?

We gaan in gesprek over welke gebeurtenis er voor de deur staat of wat een persoon voor jou betekent.

Elk gesprek is anders, het gaat soms over verdriet, maar evengoed over dankbaarheid of gemis.

Bel me even en dan kunnen we erover praten.

 

We praten net zolang ik het ook voel, want dan pas kan ik echt voor jou aan de slag gaan.

Papierkeuze, formaat, kader, levertijd en prijs worden in overleg bepaald.

En dan begin ik.

Eens ik halverwege de opdracht ben, laat ik een voorproefje zien om af te toetsen of de illustratie precies vertelt wat jij voelt. Op dat moment bespreken we of er iets is wat je wil laten aanpassen en/of toevoegen. Nadien werk ik alles af en plannen we een moment voor afhaling of levering.

En dan komt het moment waarop je het afgeeft, met of zonder woorden. Een verhaal van jullie beiden.

We gaan in gesprek over welke gebeurtenis er voor de deur staat of wat een persoon voor jou betekent. Elk gesprek is anders, het gaat soms over verdriet, maar evengoed over dankbaarheid of gemis. Bel me even en dan kunnen we erover praten.

We praten net zolang ik het ook voel, want dan pas kan ik echt voor jou aan de slag gaan.
Papierkeuze, formaat, kader, levertijd en prijs worden in overleg bepaald.
En dan begin ik.

Eens ik halverwege de opdracht ben, laat ik een voorproefje zien om af te toetsen of de illustratie precies vertelt wat jij voelt. Op dat moment bespreken we of er iets is wat je wil laten aanpassen en/of toevoegen. Nadien werk ik alles af en plannen we een moment voor afhaling of levering.

En dan komt het moment waarop je het afgeeft, met of zonder woorden. Een verhaal van jullie beiden.