Welkom

hoe kan SmallStories u helpen?

Welkom bij SmallStories! Kleine verhalen met een grote betekenis. Met mijn illustraties vertel ik universele verhalen van liefde, hoop en verdriet. De tekeningen zijn bedoeld om te ontroeren en te delen met mensen die voor jou bijzonder zijn. Lieve groeten,

Lees hieronder meer per thema
of neem meteen een kijkje in het assortiment van de shop.

De editie van SmallStories

editie - popup jouw

De editie is een bijzonder handgemaakt boek voor jezelf of iemand die heel dicht bij je staat. Op pagina’s van bamboe vertellen 3 illustraties een gevoelig verhaal. De handgemaakte pop-up ontluikt van tussen de pagina’s en nestelt zich in je hart. Samen met enkele kernwoorden verhullen ze een emotie en een dieperliggende betekenis. Laat je inspireren door de tekeningen en deel iets bijzonder.

De prints van SmallStories

welkom illustratie pssst
welkom illustratie wens
welkom afgemeten illustratie

De illustraties van Karen Maenhout zijn ook beschikbaar op prints. Formaten van A6 (postkaart) tot A3 helpen je op een originele manier iets uit te drukken. Door hun gevoelige uitstraling en symbolische elementen geef jij ze jouw eigen betekenis.

Neem rustig de tijd om ze te bekijken en laat ze tot jou spreken. Word je liever een beetje op weg geholpen? Bekijk dan de opties voor inspiratie.

Het kwartet van SmallStories

welkom kwartetspel doosje
welkom kwartetspel kaarten

 Het kwartetspel van SmallStories bevat 32 illustraties in het thema ‘Gevoelens’. De 6 basisgevoelens zijn angst, boosheid, verdriet, vreugde, verwondering en walging en worden nog aangevuld met de thema’s rust en feest. Omdat die in ons leven niet mogen ontbreken.

Speel dit kaartspel met 2 of meerdere personen op de klassieke manier (spelinstructies incl.) of geef het een theatrale twist: stel dat je nog 1 kaart in thema boos nodig hebt, vraag die dan aan je medespeler en doe alsof je woest bent. Echt heel plezant!

Wil je het aan een vriend geven, maar weet je niet goed hoe? Zet deze lieve tekst er dan bij: “Of ik me nu speels voel, rustig of boos. Het maakt niet uit. Want ik weet dat hoe ik me ook voel, en dat geldt voor jou ook, we kunnen steeds terecht bij elkaar!” 

Jouw idee = een ontwerp op maat

informatie hoe wat waar

Wil je een karakterschets van iemand laten maken? Of een tattoo waar een verhaal achter zit? Misschien heb je wel een praktijk die visuals kan gebruiken om je therapie te ondersteunen. Welk verhaal het jouwe ook is, hier geef ik het een plek om te leven. Contacteer me en dan bekijken we samen hoe we elkaars idee kunnen versterken.