Selecteer een pagina

dankjewel!

Welkom bij SmallStories!

Kom maandelijks wat meer te weten over mijn werkwijze, krijg af en toe een blik achter de schermen en blijf als eerste op de hoogte van alle nieuwigheden. Ook workshops of contactmomenten worden via deze weg bekend gemaakt.

Ontvang de download en print thuis twee wenskaarten uit. Zo kan je iemand in je omgeving een complimentje geven met een tekening van SmallStories.

Veel plezier met het complimenteren!

Gratis download van 2 wenskaarten. Prachtige illustratie grenzeloos van Karen Maenhout.

TIPS &
WERKWIJZE

Lees best nog even deze 3 tips rond het printen en afwerken van jouw gratis wenskaarten.

PAPIERKEUZE

Gebruik bij voorkeur iets zwaarder papier, eventueel met een zacht ivoorkleurige tint. Je printer kan gerust tot 160g aannemen, en het geheel ziet er heel wat professioneler uit!

VOOR JE GAAT KNIPPEN

De print is zo opgemaakt dat je twee staande kaarten kan maakt, of twee liggende.(zie schets hieronder)

Beslis eerst welke soort kaart je wil maken. Wil je twee liggende kaarten, knip dan op de lange middenlijn je papier in twee.

Wil je liever twee staande ontwerpen, dan knip je op de korte middenlijn je papier in twee.

VOUWLIJNEN MAKEN

Je hebt nu twee kaarten, die enkel nog gevouwen moeten worden. Om een strakke vouwlijn te verkrijgen, ga je de lijn eerst rillen met een mes. Gebruik een (bot) broodmes en een lat om een vouwlijn in het papier te trekken Duw met het botte mes langs de lat (let op dat je je papier niet snijdt).

Vouw je wenskaarten langs de rillijnen toe en jouw wenskaarten zijn klaar. Schrijf er nog een persoonlijk boodschap bij en maak iemand anders blij!

liggend of staande kaart

Een idee?

 

“Mijn tekeningen vertellen verhalen. Verstopt achter symbolische elementen geeft het verhaal zich enkel prijs aan diegene die wil verder kijken.”

Ik wil je helpen met mijn unieke beeldtaal. De gevoelswereld uitdrukken is mijn manier om mensen met elkaar te verbinden.

Vertel me over je wensen of stel je vragen. Ik zoek mee naar een oplossing voor jouw situatie.

Is het voor het voorbereidend gesprek van een karaterschets, voor een tattoo-ontwerp, voor een speciaal verzoek? Contacteer me vrijblijvend.

info contact

Opdrachten voor particulieren en professionals.

De download bevat tekeningen gratis aangeboden door SmallStories.
Deze zijn auteursrechterlijk beschermd, bedoeld voor persoonlijk gebruik en mogen niet verkocht worden.