Selecteer een pagina

Jouw smallstory

Of het nu gaat om een kostbare herinnering die je wil koesteren, een herdenkingsgebaar voor iemand die je verloor, een spijtbetuiging die je niet over de lippen kreeg of een wens of liefdevol gebaar, met een smallstory teken ik wat niet in woorden te vatten is.

tekening hoop

Vertel me jouw verhaal en ik verbeeld het aan de hand van drie unieke grafiettekeningen in magisch-realistische stijl, één ervan uitgewerkt als een pop-up die recht in je hart springt.

tekening hoop
small story pop-up tekening met envelop

gevoelige pop-up

DEEL JOUW VERHALEN

Geef jouw waardevolle herinnering een tastbare plek.

Een herinnering om te koesteren, een diepe wens voor wie een nieuwe start neemt, een liefdesverklaring, een herdenkingsgebaar voor wie je verloor? Of een unieke manier om je bedrijf te belichten? Met een smallstory teken ik jouw verhaal, het gevoelige en het achterliggende.

Een herinnering om te koesteren, een diepe wens voor wie een nieuwe start neemt, een liefdesverklaring, een herdenkingsgebaar voor wie je verloor? Of een unieke manier om je bedrijf te belichten? Met een smallstory teken ik jouw verhaal, het gevoelige en het achterliggende.

een smallstory in beeld

De video hiernaast is slechts bedoeld ter illustratie. Want elke smallstory is een uniek ontwerp dat gemaakt wordt op basis van elk nieuw, persoonlijk verhaal.

De video hieronder is slechts bedoeld ter illustratie. Want elke smallstory is een uniek ontwerp dat gemaakt wordt op basis van elk nieuw, persoonlijk verhaal.

small story boekje in bamboe

Een portie geluk voor onderweg

Vertel aan iedereen hoe gelukkig je bent met die wolk van een baby, met een smallstory en eventueel bijpassende geboortekaartjes.

Schenk jouw kersvers kleinkind een portie geluk voor onderweg.

geboorte presentatie doopsuiker

Een smallstory is een blijvende wens voor iedereen die voor leuke en tegelijkertijd ook spannende momenten staat.

small story popup toekomst

een nieuw begin

Heb vertrouwen in wie je bent, er is geen tweede jij! Hou nooit op met dromen. Je gaat de goede richting uit: de jouwe! Ontdek, leer en geniet van het onderweg zijn. Jij bent wie je bent, uniek met al je talenten.

tekening karakter

Jouw uniek liefdesverhaal

Vier de liefde! Vraag je vriend/vriendin ten huwelijk met een smallstory die jullie unieke liefdesverhaal illustreert. Wens je kinderen alle geluk met een uniek huwelijkscadeau.

Jouw schoonheid vanbinnen en vanbuiten maken me stil. Ik kijk verstomd toe hoe mooi jij bent. Een veelzijdig boeket.

small story liefde

krachtig en teder

…met je schoteltje vol liefde. Jij luistert als ik er om vraag, geeft me ruimte als ik dat nodig heb. Inclusief al mijn slechte eigenschappen, neem je mij voor wie ik ben. Jij bent mijn beste vriend…

tekening liefde

Een plek voor verdriet

Wanneer je een dierbare verliest, heb je nood aan een wereld die stopt met draaien. Het leven draaft echter voort en na verloop van tijd leer je te leven met het verdriet. Het rouwen stopt niet, maar je geeft het een plek.

 

Koester met een smallstory je herinneringen, troostend aanwezig, maar voldoende verscholen om verder te kunnen gaan. Of steek een rouwende een hart onder de riem.

tekening verdriet

Intens verdriet. Het klopt niet meer. Alles is afgerold, lijkt voorbij. Je hoofd draait op volle toeren en in steeds dezelfde cirkels…

…het is voortstrompelen, alles voelt zwaar aan. Onuitgesproken gesprekken, ongedane uitstapjes…

een eigen plek voor verdriet

tekening magische momenten

… en dan zijn er van die magische momenten, klein, maar heel intens. Een aanraking, een blik, een geur, een herinnering, kleine veranderingen er omheen. Hints van schoonheid en hoop. Stap voor stap krijgt deze nieuwe opgedrongen wereld hier en daar weer een kleur erbij…

Jouw brand story

Een eigen onderneming gestart en heb je een speciale visie die je wil uitsturen? Heb je een werkjubileum te vieren? Een nieuw product of nieuwe huisstijl te lanceren?

Vertel met een smallstory het verhaal achter jouw bedrijf, merk of product. Een pakkende brand story voor jouw unieke bedrijfsvisie.

bedrijfstakken tekening

Hoe ga ik te werk?

We spreken af op mijn zonnig dakatelier in Antwerpen. Jij vertelt me jouw verhaal.

Elk gesprek verloopt anders. We praten net zolang ik het ook voel, want dan pas kan ik echt voor je aan de slag. Tussendoor verras ik je graag met een kleine sneak peek. Vervolgens plannen we een moment voor afhaling en krijg je een woordje uitleg bij het uiteindelijke resultaat.

echtheid

tekening bloempotje geven

een bewuste afwerking

Het precieze evenwicht tussen bamboe en papier en de weloverwogen vorm van de pop-up in relatie tot de tekening, resulteren in een intieme, oprechte vertelling. Elke smallstory is handgemaakt.

Jouw unieke smallstory is gehuld in een kaft van bamboe (buitenafmetingen 12,5 cm x 12,5 cm x 2,5 cm) en omsloten met een waxkoord. Voor het binnenwerk selecteer ik kwalitatief papier met fijne korrel.

evenwichtig