OMGAAN MET VERDRIET EN ROUW

Editie WINDSTILTE

 

Hoe we omgaan met verdriet of rouw verloopt voor iedereen anders, maar anderzijds verbindt het ook in zijn universeel gevoel van verdriet dat je zo alleen maakt. Neem even de tijd om rustig editie Windstilte op te nemen. 

Bekijk de video’s, illustraties en laat ze je troosten.

Hoe omgaan met verdriet en rouw? Maar waarom toch? Dat is wat er door mijn gedachten gaat. Soms moet de wereld even (of even heel lang) stoppen met draaien. Niets klopt meer of lijkt overbodig of banaal. Alles lijkt uit zijn verhouding getrokken en er overheerst teveel wat je intriest maakt. Verloren.

 

‘In de rouw zijn’ dekt het niet, het klinkt koud en alleen. En zo voelt het op veel dagen. Er lijkt geen uitweg te zijn vanuit je gedachtenstroom. Verdriet verteert je soms zo intens dat het oneerlijk lijkt dat anderen kunnen lachen en plezier maken. Hoe moeten we dan omgaan met ons verdiet? Want is het niet juist in die momenten van spanning dat er vaak kleine maar heel magische momenten ontstaan, die je emotioneren en weer even heel zacht en warm maken?

omgaan met verdiet en rouw editie windstilte

Kernwoorden

 

Slechts enkele woorden staan in de editie voorgedrukt. Waardoor je ze op meerdere manieren kan lezen. Jij leest ze misschien helemaal anders dan diegene voor wie ze bestemd zijn. Want iedereen leest de editie vanuit haar/zijn/hun gedachten en ervaringen. Interpretaties zijn afhankelijk van de persoon, van de leeftijd die ze hebben en van het moment waarop ze gelezen worden. Ze zijn ook veranderlijk in tijd.

omgaan met verdriet en rouw /editie windstilte pag 1

Te veel en te weinig

Intens verdriet. Het klopt niet meer. Alles is afgerold, lijkt voorbij. Mijn hoofd draait op volle toeren in steeds dezelfde cirkels…

omgaan met verdriet en rouw editie windstilte pag 2

Magisch

… en dan zijn er van die magische momenten, heel klein, maar heel intens. Een aanraking, een blik, een geur, een herinnering, kleine veranderingen er omheen. Hints van schoonheid en hoop…

omgaan met verdriet en rouw

 

De wensen, verborgen verlangens, onuitgesproken gesprekken, ongedane uitstapjes. Ze krijgen hier hun plek. Verscholen, maar toch niet ver weg.

Stap voor stap krijgt deze nieuwe opgedrongen wereld hier en daar een kleur

Editie Windstilte

195 €

Limited edition, genummerd en gesigneerd.
Handwerk en assemblage in eigen atelier. 

Een persoonlijke brief erbij

 

Laat je de editie voor zich spreken of kies je ervoor om aan de editie nog een brief te voegen?

Als je graag een persoonlijke brief wil meegeven, gebruik dan de download hieronder —met briefpapier en sjabloon voor de enveloppe— om thuis uit te printen. Ze sluiten perfect aan met de afmetingen van jouw editie. Schrijf er in je eigen handschrift overheen voor een persoonlijke toets, of typ je tekst uit voor een verzorgde, cleane look.

Stel de editie tentoon met de brief eronder. Verborgen voor het oog, maar steeds binnen handbereik om te herlezen.

De andere edities

 

De SmallStories edities gaan over emotionele momenten in ons leven, over de dualiteit van elke moment maar vooral over hoop. Bedoeld voor speciale momenten wanneer woorden te kort schieten. Om vriendschappen te ondersteunen, liefde te uiten, raad zorgvuldig te verpakken en verdriet zacht te omhelzen. Ontdek ze allemaal en laat je inspireren.

Deze tekeningen komen niet overeen met mijn verhaal. Wat nu?

Een editie op maat van jouw verhaal

Zie je de mogelijkheden en de waarde van elke editie, maar krijg je de tekeningen niet passend in jouw specifieke verhaal? Of wil je me artistieke vrijheid geven voor een uniek exemplaar?

Dan gaan we te werk zoals ik elk ontwerp op maat aanpak. We gaan samen in gesprek en bekijken hoe ik jouw verhaal kan symboliseren en verwerken tot een editie die bij jou past. Is er iets niet helemaal duidelijk? Bel me op!

info editie op maat