Selecteer een pagina

PRINTS

Gevoelige PRINTS vol verhalen

Op deze pagina kan je een overzicht vinden van enkele tekeningen die beschikbaar zijn als print (verschillende formaten).

Bekijk de tekeningen, laat ze hun verhalen vertellen en duik onder in de symboliek.

Het tekenen gaat voor mij over veel meer dan iets moois ontwerpen. Want het is voor mij een manier om te manoevreren in een wereld vol prikkels en laat me bewegen doorheen intensiteit. Lees je graag hoe een tekening bij mij ontstaat, lees dan hier verder.

kwartet spel gevoelens

Het waren de prints die het allereerste product van SmallStories waren, en het resultaat van maanden alleen maar tekenen.

Tijdens de donkerste periode in mijn leven moest ik enkele jaren geleden —in opdracht van mijn therapeut— op zoek gaan naar wat ik vroeger leuk vond en dat opnieuw doen. Daardoor begon ik —eerst aarzelend, maar al snel met veel enthousiasme en uitgelaten drama— te zingen in de tuin, te dansen voor de spiegel en te tekenen, veel te tekenen. Want dat waren de dingen die ik als kind graag deed.

Terwijl ik me stilaan begon lichter te voelen, liet ik de mensen in mijn omgeving ook beetje bij beetje terug toe. In het bijzonder door mijn tekeningen te laten zien. Dat was voor mij een vorm van uitreiken naar hen, die ik zo lang op afstand had gehouden, in een poging om weer verbinding te zoeken.

Daardoor zag ik dat mijn tekeningen anderen konden emotioneren. Verhalen kwamen naar boven over situaties die ze zelf hadden meegemaakt naar aanleiding van een tekening.

Vandaar dat er de tijdens mijn verwerking- en helingsproces stilaan een idee begon te groeien ‘iets’ op te bouwen rond mijn tekeningen.

Als je zo meteen naar de tekeningen kijkt, neem dan je tijd om elke tekening rustig te laten inwerken op je. Bekijk de details en bouw zo beetje bij beetje jouw betekenis op bij elke tekening.

OVERZICHT PRINTS

Komen er verhalen bij je op of voel jij iets bij deze tekeningen? Neem je tijd, laat je raken en laat je inspireren.

TIP: Ga met je muis over een print voor de naam en de beschikbare formaten van die tekening.

Klaar om te bestellen?

Heb je een keuze gemaakt en wil je graag bestellen? Vul dan hier het bestelformulier in en vermeld in het berichtvenster: welke print, formaat, aantal en jouw adres.

€ 39,95 / A3 print
€ 29,95 / A4 print
€ 24,95 / A5 prints (3 in set)
€ 14,95 / A6 prints (3 in set)
€ 24,95 / set wenskaarten (6 in set)
€ 29,95 / kwartet

Alle prints zijn in offset gedrukt op Mohawk 324 g, een hoogwaardig, duurzaam FSC gecertifieerd papiersoort.

kwartet spel gevoelens

Bestelformulier

Verzendingsmethode

10 + 1 =

Omdat de ‘juiste woorden’ vinden niet altijd eenvoudig is, help ik met een smallstory jouw verhaal te vertellen.

Door middel van een intuïtief en gevoelsmatig proces teken ik wat jij mij wil vertellen, met drie unieke grafiettekeningen in magisch-realistische stijl, één ervan uitgewerkt als een pop-up die recht in je hart springt.

Ik geef jouw eigen verhaal terug in de vorm van een smallstory.