Selecteer een pagina

PRINTS

Gevoelige PRINTS vol verhalen

Naast het persoonlijk werk op maat, biedt SmallStories nog steeds prints, gevoelskaarten en meer aan. Bovendien vind je hier ook een overzicht van de beschikbare formaten.

Neem je tijd om ze te bekijken, laat je raken en laat je inspireren. Want in elk van hen zitten er symbolische elementen en details om te ontdekken. Welke verhalen komen er bij jou naar boven bij het bekijken van de tekeningen hieronder? 

Aangezien tekenen voor mij veel meer dan een mooie illustratie maken is, ben ik met deze prints gestart. Enerzijds bood het mij een manier aan om te manœvreren in een wereld vol prikkels. En anderzijds kon ik mijn talent verder ontwikkelen in het uiten van mijn gevoel door diezelfde intensiteit. 

Het waren de prints die het allereerste product van SmallStories waren, en het resultaat van maanden alleen maar tekenen.

kwartet spel gevoelens

Tijdens een moeilijke periode moest ik enkele jaren geleden —in opdracht van mijn therapeut— op zoek gaan naar wat ik vroeger leuk vond en dat opnieuw doen. Daardoor begon ik —eerst aarzelend, maar al snel met veel enthousiasme en uitgelaten drama— te zingen in de tuin, te dansen voor de spiegel en te tekenen. Want dat waren de dingen die ik als kind graag deed.

Terwijl ik me stilaan lichter begon te voelen, liet ik ook de mensen in mijn omgeving stilaan weer toe. In het bijzonder door mijn tekeningen te laten zien. Dat was voor mij een vorm van uitreiken naar hen, die ik zo lang op afstand had gehouden.

Al met al was het een manier om weer verbinding te zoeken.

Daaruit volgde dat ik ontdekte dat anderen bij het zien van mijn tekeningen emotioneel geraakt werden. Daarna kwamen verhalen naar boven over situaties die ze zelf hadden meegemaakt naar aanleiding van een tekening.

Vandaar dat er de tijdens mijn verwerking- en helingsproces stilaan een idee begon te groeien ‘iets’ op te bouwen rond mijn tekeningen. Met andere woorden waren de prints de allereerste stap naar buiten voor SmallStories.

 

Een selectie van de producten is ook te vinden bij Antwerps Talent in Antwerpen en Splinter in Gent.

OVERZICHT PRINTS e.a.

Welke verhalen komen er naar boven of wat voel jij bij de tekeningen hieronder? Neem je tijd, laat je raken en laat je inspireren.

TIP: Ga met je muis over een print voor de naam en de beschikbare formaten van die tekening.

PRIJZEN

€ 39,95 / A3 print
€ 29,95 / A4 print
€ 24,95 / A5 prints (3 in set)
€ 14,95 / A6 prints (3 in set)
€ 24,95 / set wenskaarten (6 in set)
€ 29,95 / kwartet

Klaar om te bestellen?

Heb je een keuze gemaakt en wil je graag bestellen? Vul dan hier het bestelformulier in en vermeld in het berichtvenster: welke print, formaat, aantal en jouw adres.

Alle prints zijn in offset gedrukt op Mohawk 324 g, een hoogwaardig, duurzaam FSC gecertifieerd papiersoort.
A3 = 29,7 x 42 cm | A4 = 21 x 29,7 cm | A5 = 14,8 x 21 cm | A6 = 10,5 x 14,8 cm

Alle prints zijn in offset gedrukt op Mohawk 324 g, een hoogwaardig, duurzaam FSC gecertifieerd papiersoort.
A3 = 29,7 x 42 cm | A4 = 21 x 29,7 cm | A5 = 14,8 x 21 cm | A6 = 10,5 x 14,8 cm

kwartet spel gevoelens

Bestelformulier

Verzendingsmethode

6 + 11 =

Omdat de ‘juiste woorden’ vinden niet altijd eenvoudig is, help ik met een smallstory jouw verhaal te vertellen.

Door middel van een intuïtief en gevoelsmatig proces teken ik wat jij mij wil vertellen, met drie unieke grafiettekeningen in magisch-realistische stijl, één ervan uitgewerkt als een pop-up die recht in je hart springt.

Ik geef jouw eigen verhaal terug in de vorm van een smallstory.