Selecteer een pagina

geef of krijg een origineel cadeau

Een warm en persoonlijk geschenk 

Ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau? Misschien wel voor iemand die gevoelig is voor authenticiteit? Of ben je op zoek naar een geschenk om samen te geven met je vrienden, familie of collega’s, om iemand persoonlijk warmte of troost te bieden?

Lees dan nog even verder en ontdek de waarde van een smallstory, die iemand zijn/haar persoonlijke verhaal verbeeldt.

Moet je iemand zijn persoonlijke verhaal kennen om een smallstory cadeau te kunnen geven?

Ter verduidelijking geeft een smallstory iemand de kans om zijn/haar verhaal te vertellen. Vanuit dat gesprek ontstaan er drie tekeningen waarvan één uitgewerkt als een pop-up. Drie exclusieve ontwerpen op maat van het vertelde verhaal.

doos waardebon smallstory

Soms is het moeilijk om een juist geschenk te vinden. Iets dat helemaal past bij een persoon. Of wanneer woorden niet kunnen uitdrukken wat je voelt.

Bijgevolg rijst meteen de bedenking dat je onmogelijk het verhaal van iemand anders kan vertellen. Want naast enkel feitelijke gebeurtenissen heb je de kleine momenten niet meegemaakt of ken je de details niet die iemand emotioneel geraakt hebben die het verhaal persoonlijk maken. 

Met behulp van de waardebon overkom je dit probleem. Je geeft een mooie geschenkdoos waarin verteld wordt dat ze een smallstory mogen laten maken.

Met de bedoeling om een een moeilijke periode te kaderen of om een bijzonder moment vast te leggen. 

waardebon SmallStories

“tot in afwachting
van het eindresultaat”

Een voorbeeld hiervan is een smallstory rond verdriet en troost. Omdat je iemand nooit zal vergeten en je herinneringen wil koesteren.

Aan de ene kant staan we alleen in dat verdriet. Want hoe we precies omgaan met een verlies is voor iedereen anders. Maar anderzijds zijn we verbonden met elkaar in de behoefte om stil te staan en te herinneren. Wanneer we tijd mogen nemen voor het verdriet, kunnen we pas beginnen met afscheid nemen.

Uiteindelijk leert de tijd je beetje bij beetje omgaan met een groot gemis. Het verliesgerichte- alsook het herstelgerichte aspect worden opgenomen in de smallstory. Ten slotte is er in de pop-up ook plaats voor hoop. Namelijk, hoe hoop jij verder te gaan vanaf hier?

Maar ook voor de liefde kan je de smallstory inzetten. “Ik beloof er altijd voor je te zijn, in goede en kwade dagen, in ziekte en in gezondheid”

Immers, hoe waardevol zou het zijn voor het trouwkoppel om hun geloften aan elkaar vereeuwigd te zien in twee tekeningen en hun toekomstplannen in een pop-up? Dat betekent dat ze voor altijd herinnerd worden aan elkaars waarden en wensen. Voor het geval dat je in een moeilijke periode eraan wil herinnerd worden.

Op dezelfde wijze kan je het ook inzetten voor een bijzondere liefdesverjaardag. Met behulp van getuigenissen over wat jullie allemaal al samen hebben doorstaan en welke mooie momenten jullie al hebben meegemaakt?

Of schenk als peter, meter of groutouder een smallstory als geboortegeschenk. Zodat je jouw intenties en wijsheden door kan geven. 

Welke raad zou je dit nieuwe mensje willen meegeven? Welke levenslessen zijn voor jou doorslaggevend geweest?

Of heeft dit nieuwe, kleine leven een heel eigen impact op een gezin gemaakt? Wat ging er aan de bevalling vooraf? Welke hoopvolle en bijzondere strijd ging er aan dit leven vooraf en wil je vereeuwigen?

Kortom, de kleine gevoeligheden en specifieke details maken elk verhaal persoonlijk. En tegelijk zijn ze de bouwstenen van een nieuw verhaal. 

Uiteindelijk geef je met een smallstory een uniek, warm en persoonlijk cadeau. Waarmee je een liefdevol gebaar uit, herinneringen bewaart of een wens met geluk voor onderweg uitdraagt. Voor elke gelegenheid die jij wil.

tekening diamant en figuur

Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je nog vragen, laat het me even weten.

Omdat de ‘juiste woorden’ vinden niet altijd eenvoudig is, help ik met een smallstory jouw verhaal te vertellen.

Door middel van een intuïtief en gevoelsmatig proces teken ik wat jij mij wil vertellen, met drie unieke grafiettekeningen in magisch-realistische stijl, één ervan uitgewerkt als een pop-up die recht in je hart springt.

Ik geef jouw eigen verhaal terug in de vorm van een smallstory.

Omdat de ‘juiste woorden’ vinden niet altijd eenvoudig is, help ik met een smallstory jouw verhaal te vertellen.

Door middel van een intuïtief en gevoelsmatig proces teken ik wat jij mij wil vertellen, met drie unieke grafiettekeningen in magisch-realistische stijl, één ervan uitgewerkt als een pop-up die recht in je hart springt.

Jouw eigen verhaal in de vorm van een smallstory.