Selecteer een pagina

geef of krijg een origineel cadeau

Een warm en persoonlijk geschenk 

Ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau om samen te geven met je vrienden, familie of collega’s? In het bijzonder voor iemand die gevoelig is voor authenticiteit?

Lees dan zeker verder en ontdek de waarde van een smallstory, die iemand zijn/haar persoonlijke verhaal verbeeldt.

Moet je iemand zijn persoonlijke verhaal dan kennen om een smallstory cadeau te kunnen geven?

Ter verduidelijking: een smallstory geeft iemand de kans om zijn/haar verhaal te vertellen. Dat verhaal wordt omgezet in drie tekeningen waarvan één uitgewerkt als een pop-up. Drie exclusieve ontwerpen op maat van het vertelde verhaal.

doos waardebon smallstory

Vaak is het moeilijk om een juist geschenk te vinden. Iets dat helemaal past bij een persoon. In het bijzonder wanneer woorden niet kunnen uitdrukken wat je voelt.

Daar staat tegenover dat je onmogelijk het verhaal van iemand anders kan vertellen. Naast eventuele feitelijke gebeurtenissen heb je de kleine momenten niet meegemaakt of ken je de details niet die iemand emotioneel geraakt hebben die het verhaal persoonlijk maken.

Daarvoor bestaat de waardebon. Een geschenkdoos waarin verteld wordt dat ze een smallstory mogen laten maken. 

Met de bedoeling om een een moeilijke periode te kaderen of om een bijzonder moment vast te leggen. Geef met een smallstory een uniek, warm en persoonlijk cadeau. 

waardebon SmallStories

“tot in afwachting
van het eindresultaat”

Voor verdriet. Omdat je nooit zal vergeten, steeds dichtbij wil houden, en je herinneringen wil koesteren.

Hoe we precies omgaan met een verlies of verdriet in het algemeen is voor iedereen anders. Maar hetgeen we met elkaar gemeen hebben is de behoefte aan stilstaan en herinneren. De tijd mogen nemen om verdriet toe te laten, te verwerken, binnen te laten komen en alle emoties zijn eigen moment te geven.

Uiteindelijk leert de tijd je beetje bij beetje omgaan met een groot gemis. En die manieren van verwerking, troost en herinnering worden opgenomen in de smallstory.

Voor de liefde. “Ik beloof er altijd voor je te zijn, in goede en kwade dagen, in ziekte en in gezondheid”

Hoe waardevol zou het zijn voor het trouwkoppel om hun geloften aan elkaar vereeuwigd te zien in twee tekeningen en hun toekomstplannen in een pop-up? Om voor altijd te kunnen blijven herinnerd worden aan elkaars waarden en wensen. Gekoesterd dichtbij.

Of als geboortegeschenk. Welke impact heeft dit nieuwe, kleine leven op een gezin gemaakt? Wat ging er aan de bevalling vooraf? Was het een lange, hoopvolle en bijzondere strijd?

De kleine gevoeligheden en specifieke details maken het verhaal persoonlijk. En tegelijk zijn ze de bouwstenen van een nieuw verhaal. 

Geef met een smallstory een uniek, warm en persoonlijk cadeau. Een liefdevol gebaar, een gekoesterde herinnering of een wens, een portie geluk voor onderweg.

tekening diamant en figuur

Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je nog vragen, laat het me even weten.

Omdat de ‘juiste woorden’ vinden niet altijd eenvoudig is, help ik met een smallstory jouw verhaal te vertellen.

Door middel van een intuïtief en gevoelsmatig proces teken ik wat jij mij wil vertellen, met drie unieke grafiettekeningen in magisch-realistische stijl, één ervan uitgewerkt als een pop-up die recht in je hart springt.

Ik geef jouw eigen verhaal terug in de vorm van een smallstory.