Selecteer een pagina

moderne trouwbeurs

I Do I Do met SmallStories

Op 15 oktober ontvang ik je graag in Antwerpen voor ‘I Do I Do’, de moderne trouwbeurs. Want samen met meer dan 40 andere ondernemers, die met hart en ziel werken rond dit thema, zullen we je daar de mooiste inspiraties geven voor een huwelijksfeest dat wat ‘out of the box’ mag zijn. 

Daarenboven biedt de locatie een platform aan verschillende standhouders uit de sector die graag met je meedenken.

Want niet minder dan het prachtige Felix Pakhuis zal in oktober voor deze gelegenheid plaats bieden aan professionals in de trouwsector. Naast onder andere cateraars, floristen, wedding planners, videografen en DJ’s zal ik er met SmallStories je heel graag te woord staan. In het bijzonder zal ik daar mijn exclusief maatwerk voorstellen: een smallstory

Bovendien is een smallstory het perfecte geschenk als je op zoek bent naar iets uniek, authentiek en origineel.

SmallStories op I Do I Do in Felixpakhuis

Want een smallstory geeft je de kans om jullie liefdesverhaal te vertellen. Door middel van een intuïtief en gevoelsmatig proces teken ik wat jullie me willen vertellen

Wat typeert jullie, hoe leerden jullie elkaar kennen, welke herinneringen koesteren jullie en waar heeft het leven jullie al beproefd en/of gesterkt?

Gevoelige, kwetsbare en intense momenten krijgen een waardevolle plek om te koesteren. Omdat de ‘juiste woorden’ vinden niet altijd eenvoudig is.

In drie exclusieve tekeningen waarvan één ervan uitgewerkt als een pop-up die recht in je hart springt vertel ik jullie verhaal. Handgemaakt en uniek. 

Deel met mij jullie bijzondere geloften en krijg ze terug in de vorm van een smallstory. Want wat jullie wens ook is, deze beurs is een unieke kans om het persoonlijk en vrijblijvend met mij te bespreken.

Bovendien kan een smallstory ook voor familie en vrienden van het koppel een origineel geschenkidee zijn.

Hoe dicht je ook bij iemand staat, je zal onmogelijk het verhaal van de ander kunnen vertellen. Met behulp van een waardebon kan je dit euvel oplossen. Zorgvuldig verpakt in een mooie geschenkdoos geef je op die wijze als groep samen iets betekenisvol. Met behulp van de waardebon wordt het koppel verteld wat ze mogen verwachten van dit bijzondere geschenk.

Daaruit volgt dat de koppels het trouwens ook erg waarderen om na alle feestdrukte weer even tijd vrij te maken om herinneringen op te halen. En zodra het moment voor hen juist voelt, maken ze hun afspraak.

doos waardebon smallstory

Ondertussen ben ik volop bezig met de laatste voorbereidingen voor de beurs. Met andere woorden, de sokkels zijn geschilderd, flyers geteld en de smallstories zorgvuldig verpakt. Dus nu zijn het enkel nog de ‘finishing touches’. Want ik wil er iets moois van maken, zodat jullie het ook voelen. De structuur van het papier, de bamboe onder je vingertoppen wanneer je de pop-up opent en de emotie wanneer je verhalen ontdekt in elke tekening.

Kortom, ik ontmoet je heel graag op 15 oktober in Antwerpen op de stand van SmallStories. Daar zal je de tijd krijgen om je persoonlijke vragen te stellen en enkele smallstories van heel dichtbij te ontdekken.

Bovendien, wil je kans maken op een gratis ticket, lees dan snel verder.

give away

Als jij graag SmallStories komt bezoeken en daarbij ook kans wil maken op het winnen van één van de 10 gratis tickets van de I Do I Do trouwbeurs, dan is het voldoende om deze drie stappen te volgen:

gratis tickets I Do I Do via SmallDtories

Stuur dan een mail voor 5 oktober met ‘Ik maak graag kans op een gratis ticket + jouw naam & instagram accountnaam’ en volg beide instagram accounts.
Vervolgens worden de 10 winnaars persoonlijk verwittigd via mail.

smallstories

Kleine verhalen met grote betekenis.

Een uniek en waardevol geschenk om samen te geven.

 

Omdat de ‘juiste woorden’ vinden niet altijd eenvoudig is, help ik met een smallstory jouw verhaal te vertellen.

Door middel van een intuïtief en gevoelsmatig proces teken ik wat jij mij wil vertellen, met drie unieke grafiettekeningen in magisch-realistische stijl, één ervan uitgewerkt als een pop-up die recht in je hart springt.

Ik geef jouw eigen verhaal terug in de vorm van een smallstory.