Selecteer een pagina

jouw persoonlijk gesprek

Voor een unieke smallstory

Voor jezelf of voor een ander een smallstory bestellen doe je niet door online een winkelmandje te vullen. Een ontwerp op maat is exclusief en vraagt om een persoonlijke benadering. Daarom start elke opdracht met een persoonlijk gesprek.

Van veel klanten krijg ik eerst de vraag: “Hoe stel ik me dat best voor, zo’n gesprek?” 

Ik nodig je uit in Antwerpen waar een warme tas thee of koffie en een deken alvast voor je klaarliggen. Omdat de juiste woorden vinden niet altijd eenvoudig is, maken we eerst kennis. Je krijgt rustig de tijd om op verhaal te komen. 
Intussen luister ik naar wat je me kan vertellen. Wil je eerst de grote lijnen schetsen of treed je meteen in detail? De manier waarop jij jouw verhaal vertelt, kan ik niet voorspellen. Iedereen is anders en heeft iets uniek te vertellen. 
persoonlijk gesprek thuis

Een plekje in de zetel voor jou om op verhaal te komen.

En als ik daarbij even mag verduidelijken, het gaat niet over ‘juiste informatie en feiten’ doorgeven, maar over herinneringen delen, specifieke momenten herbeleven en jezelf uitdrukken vanuit je gevoel. 

Want deze specifieke details en gevoeligheden worden de bouwstenen van de smallstory. Net deze fragiliteit en kwetsbaarheid liggen aan de basis van een dieper gelaagde smallstory. 

Daarom hecht ik veel waarde aan het persoonlijk gesprek, in een online gesprek gaat er teveel verloren. 

Wanneer jij aan het woord bent, maak ik notities en stel ik hier en daar een vraag. Nadat jij jouw verhaal verteld hebt en ik heb kunnen voelen en noteren wat jij hebt meegemaakt, kunnen we het gesprek afsluiten.

Nadien gaan jouw woorden mee naar mijn atelier voor het creatieve gedeelte. Lees verder over het creatieve ontwerpproces via deze link en ontdek hoe mijn tekeningen ontstaan.

Hoe lang ik over de uitwerking zal doen en wanneer je de oplevering mag verwachten, bespreken we samen.

Het gevoelsmatige creatieve proces, de gedetailleerde uitwerking van de tekeningen en het handmatige assemblageproces van elke nieuwe pop-up, vragen om precisie en dus tijd. 

Wanneer het moment is aangebroken dat je jouw eigen smallstory komt ophalen in Antwerpen, is wel spannend. Daarom geef ik je rustig de tijd om hem in te kijken. Op die manier krijg je de kans om op jouw eigen ritme terug op verhaal te komen. Pas daarna geef ik je duiding bij de symboliek indien gewenst.

Heb je nog vragen, of wil je een afspraak inplannen? Laat het me even weten.

Omdat de ‘juiste woorden’ vinden niet altijd eenvoudig is, help ik met een smallstory jouw verhaal te vertellen.

Door middel van een intuïtief en gevoelsmatig proces teken ik wat jij mij wil vertellen, met drie unieke grafiettekeningen in magisch-realistische stijl, één ervan uitgewerkt als een pop-up die recht in je hart springt.

Jouw eigen verhaal in de vorm van een smallstory.