Selecteer een pagina

gevoelskaarten

Kaarten die een GEVOEL uitspreken

Op momenten wanneer je het moeilijk hebt, krijg je vaak niet over je lippen wat er precies scheelt, hoe je je precies voelt. Daarin zijn deze gevoelskaarten helpend. De tekening beantwoordt jouw gevoel en ondersteunt jouw woorden.

Deze 2 sets bevatten samen 64 kaarten (A6-formaat) met 64 verschillende tekeningen die een gevoel uitstralen. Sommige kaarten komen traag en rustig binnen wanneer je even de tijd neemt om de tekening te bekijken terwijl anderen heel overtuigend en intens op je afstormen.

De verhalen laten zich letterlijk zien en trekken je gevoelens open. Ze bieden zich aan om jouw verhaal te onthullen. Van frustratie en boosheid over eenzaamheid naar blijdschap en dromen.

Bekijk hieronder de 64 kaarten afzonderlijk, verdeeld over 2 sets. Wil je graag een set, stuur me dan een mailtje met jouw voorkeur en dan spreken we af hoe die bij jou kan geraken.

haiku van Matsuo Basho met 2 vertalingen

Bestel nu set A + B tesamen en ontvang meer dan 15% korting!

SET A

SET A bestaat uit 32 kaarten.

€ 59,99 /set A
€ 99,99 /set A + B (64 kaarten)

SET B

SET B bestaat uit 32 kaarten.

€ 59,99 /set B
€ 99,99 /set A + B (64 kaarten)

Bestel set A + B tesamen
aan € 99,99 / 64 kaarten i.p.v. € 119,98 !

Omdat de ‘juiste woorden’ vinden niet altijd eenvoudig is, help ik met een smallstory jouw verhaal te vertellen.

Door middel van een intuïtief en gevoelsmatig proces teken ik wat jij mij wil vertellen, met drie unieke grafiettekeningen in magisch-realistische stijl, één ervan uitgewerkt als een pop-up die recht in je hart springt.

Jouw eigen verhaal in de vorm van een smallstory.