Selecteer een pagina

Wenskaarten met gevoel

Vertellen vanuit JE HART 

Wanneer je een wenskaart geeft of verstuurt, dan is dat waarschijnlijk om proficiat te zeggen of iemand te zeggen dat je aan hen denkt. Maar soms zijn er momenten wanneer je iemand echt wil bereiken in hun hart. Om hen te steunen of te troosten. Speciaal voor deze momenten gebruik je deze warme wenskaarten vol gevoel. Want wanneer ik teken, vertrek ik steeds vanuit een bepaald gevoel en dat is in de tekening daarna nog steeds voelbaar. 

Gebruik de elementen in mijn beeldtaal om jouw eigen wens of geschreven boodschap te versterken. Als voorbeeld bij de tekening hiernaast kan je volgende beeldtaal gebruiken: het uitreiken, de top van de heuvel, het zo ver mogelijk in de lucht steken, het willen zichtbaar maken of zelfs het vasthouden.

wenskaarten met poëzie els verbelen

Voor iedereen, als verrassing bij elke set wenskaarten

Ook Els Verbelen (Troost, uitg. De Eenhoorn) liet haar inspireren door de tekeningen en schreef speciaal voor elke kaart een fijngevoelig gedicht. Ze worden alle zes in de vorm van een A4-print aan de set toegevoegd. 

De titel: ‘Wenskaarten met gevoel’ krijgt hierdoor nog een extra laag, een diepere betekenis. 

Bekijk hieronder de zes ontwerpen. Voor het geval dat je benieuwd bent geworden, krijg je alvast een voorsmaakje van een van de gedichten van Els. Kan je raden voor welke tekening deze geschreven werd?

Wat zit er in een set wenskaarten?

De set bevat zes dubbelgevouwen wenskaarten (blanco binnenzijde), zes cremekleurige enveloppen en een print met bijpassende gedichten. 

Het ivoorkleurig papier van 300g heeft een fijne korrelige structuur en werd gedrukt in Riso in een lokale studio in Antwerpen.

wenskaart lichtbakje
wenskaart kleinhartig
wenskaart wenskado
wenskaart wenskado
wenskaart pssst
wenskaart wens

ik dacht aan wensen
bewaarde mijn gedachten
er groeide hoop
en licht
hopen licht 

Els Verbelen.

Stuur mij gerust een mail mocht je graag zo’n mooie set ontvangen. 

Omdat de ‘juiste woorden’ vinden niet altijd eenvoudig is, help ik met een smallstory jouw verhaal te vertellen.

Door middel van een intuïtief en gevoelsmatig proces teken ik wat jij mij wil vertellen, met drie unieke grafiettekeningen in magisch-realistische stijl, één ervan uitgewerkt als een pop-up die recht in je hart springt.

Ik geef jouw eigen verhaal terug in de vorm van een smallstory.