Selecteer een pagina

Wenskaarten met gevoel

Vertellen vanuit JE HART 

Wanneer je een wenskaart geeft of verstuurt, dan is dat soms om proficiat te zeggen en andere keren om te zeggen dat je aan hen denkt. En soms zijn er momenten wanneer je iemand echt wil bereiken in hun hart. Omdat je hen wil troosten of steunen op een moeilijk moment in hun leven. Speciaal voor deze momenten gebruik je deze warme wenskaarten vol gevoel.

Gebruik de elementen in mijn beeldtaal om jouw eigen wens of geschreven boodschap te versterken. Als voorbeeld bij de tekening hiernaast kan je verwijzen naar: het uitreiken, de top van de heuvel, het zo ver mogelijk in de lucht steken, het willen zichtbaar maken of zelfs het vasthouden.

En wat als ik je vertel dat er bij elke set wenskaarten een unieke verrassing zit?

wenskaarten met poëzie els verbelen

Els Verbelen (Troost, uitg. De Eenhoorn) heeft zich laten inspireren door de tekeningen en schreef een gedicht complementair aan elk ontwerp. Je voelt het in het resultaat dat ze haar woorden zorgvuldig heeft uitgekozen. Het zijn pareltjes geworden.

Ze worden alle zes op een A4-print aan de set toegevoegd in plaats van gedrukt op elke kaart. Dit geeft je enerzijds de keuze om het gedicht te gebruiken — het is misschien niet geschikt voor jouw gelegenheid— en anderzijds geef je de kaart extra persoonlijke waarde met je eigen handschrift.

De set wenskaarten toegelicht: inhoud, kwaliteit papier en extra’s op een rijtje.

De set bevat zes dubbelgevouwen wenskaarten (blanco binnenzijde), zes cremekleurige enveloppen en een print met bijpassende gedichten van Els Verbelen. 

Het ivoorkleurig papier van 300g heeft een fijne korrelige structuur en werd gedrukt in Riso in een lokale studio in Antwerpen.

Bekijk hieronder de zes ontwerpen. Voor het geval dat je benieuwd bent geworden naar de mooie woorden van Els, krijg je alvast een voorsmaakje onderaan de kaarten. Kan je raden voor welke tekening deze geschreven werd?

wenskaart lichtbakje
wenskaart kleinhartig
wenskaart wenskado
wenskaart wenskado
wenskaart pssst
wenskaart wens

ik dacht aan wensen
bewaarde mijn gedachten
er groeide hoop
en licht
hopen licht 

Els Verbelen.

Vul hier het bestelformulier in als je graag jouw eigen set ontvangt. 

Omdat de ‘juiste woorden’ vinden niet altijd eenvoudig is, help ik met een smallstory jouw verhaal te vertellen.

Door middel van een intuïtief en gevoelsmatig proces teken ik wat jij mij wil vertellen, met drie unieke grafiettekeningen in magisch-realistische stijl, één ervan uitgewerkt als een pop-up die recht in je hart springt.

Jouw eigen verhaal in de vorm van een smallstory.