Selecteer een pagina

warme momenten op

De Dood Leeft!

Op 7 en 8 oktober ontvang ik je graag op De Dood Leeft!, een uniek en bijzonder be-leef-weekend rond afscheid, rouw en verlies. Samen met meer dan 40 ondernemers, die met hart en ziel werken rond deze thema’s sta ik je daar graag te woord.

Ontdek de Smallstories van heel dichtbij en ga met me in gesprek. Of neem deel aan de workshop ‘Maak een pop-up troostkaart van SmallStories’.

Ik kende de beurs nog niet want het was de eerste keer dat ze werd georganiseerd.

Vorig jaar was ik er bij op De Dood Leeft! Toen was ik daar als bezoeker, want ik zou op prospectie gaan. Dat ik de beurs niet kende, bleek achteraf niet zo gek, want het was de eerste editie. En wat was ik aangenaam verrast want echt alles was tot in de puntjes afgewerkt.

logo de dood leeft en SmallStories

Allereerst de setting: Hoeve De Vleug in Willebroek is een elegante, gerenoveerde hoeve temidden van een groen domein. De bosrijke omgeving nodigt je warm en zacht uit om ontmoetingen aan te gaan en op ontdekking te gaan.

De beurs biedt een platform aan verschillende standhouders uit de rouwsector en de hoeve leent zich perfect voor verbindende workshops.

Hoeve De Vleug

Vanop het binnenplein kan je zittend of staand luisteren naar bekende en minder bekende sprekers. Maar ook de tuin rondom de hoeve en het aangrenzende bos zijn een dankbare plek om tot rust te komen. Binnenin biedt de hoeve ruimte aan de beurs voor de standhouders maar ook voor verbindende workshops.

Ik ben nogal gevoelig voor het visuele aspect en ook hierin vond ik rust. Verrast door het zachte visualisatie van de standen, de bewegwijzering en andere kleine ontroerende elementen, leidde ook dit naar het juiste gevoel om dit jaar zelf mee te doen.

Neem deel aan mijn WORKSHOP en maak een troostkaart met pop-up van SmallStories.

Je bent van harte welkom op 7 en 8 oktober op de stand van SmallStories, dan ontmoeten we elkaar daar. Ontdek er de smallstories van dichtbij en ga met me in gesprek. Of neem deel aan de workshop ‘Maak een troostende wenskaart met pop-up van SmallStories.’

Want daar gaan we samen aan de slag met een tekening en pop-up die ik speciaal voor De Dood Leeft! heb ontworpen. Ervaar zelf hoe door toevoeging van het pop-up onderdeel een tekening verandert in een emotionele beleving. 

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk. Geen enkele voorkennis is vereist, ik begeleid je stap voor stap om van de verschillende onderdelen een pop-up wenskaart te maken.

Je gaat naar huis met een gevoelige troostkaart, bedoeld om te verbinden, en troost uit te dragen. Voor jezelf om te koesteren, of voor iemand anders bijzonder.

©afscheidsfotografen

iets bijzonder

Ik ben nog volop bezig met de voorbereidingen want ik wil er iets moois van maken, en ik wil dat jullie het ook voelen. De sokkels zijn geschilderd, de smallstories liggen klaar. Nu nog de finishing touches.

Ik ontmoet je heel graag daar!

smallstories

Kleine verhalen met grote betekenis.

Een troostend en waardevol geschenk om samen te geven.

 

Omdat de ‘juiste woorden’ vinden niet altijd eenvoudig is, help ik met een smallstory jouw verhaal te vertellen.

Door middel van een intuïtief en gevoelsmatig proces teken ik wat jij mij wil vertellen, met drie unieke grafiettekeningen in magisch-realistische stijl, één ervan uitgewerkt als een pop-up die recht in je hart springt.

Jouw verhaal verteld op beeldende wijze in een smallstory.