Selecteer een pagina

FAQ

Lees op deze FAQ-pagina de meest gestelde vragen.

Zit jouw vraag er niet tussen of is er iets niet duidelijk, laat het me dan gerust weten. Ik beantwoord ze met veel plezier.

Wanneer is mijn smallstory klaar?

Een gewenste leveringsdatum wordt besproken na bestelling. Ruw geschat kan je best 8 weken rekenen, te tellen na het persoonlijk gesprek, maar dit is veranderlijk per opdracht en wordt later definitief bepaald.

In geval van tijdsnood, kies je voor de waarde(volle)bon in geschenkdoos.

Bestellingen kunnen afgehaald worden op het atelier. Gelieve hiervoor een telefonische afspraak te maken, we kijken dan samen naar een geschikt moment.
> naar contact

Voor eventuele verzendingen gebruik ik een externe verzendservice aan gangbare prijzen.

Is mijn aankoop een duurzame keuze?

De smallstories zijn gemaakt van duurzame, milieuvriendelijke materialen.

Bamboe is als natuurlijke grassoort met hardhout eigenschappen een van de snelst groeiende planten op aarde (groeit tot 1m/dag) en is CO2 neutraal (opname CO² tijdens groei > uitstoot CO² bij productie en transport)

Het papier is FSC gecertifieerd.

De verlijming is vrij van giftige chemicaliën en oplosmiddelen. De drager is ongebleekt papier en de kern 100% gerecycleerd karton.

Het waxkoord is gemaakt van 100% katoen, gecoat met een dun laagje was.

Verpakkingsmateriaal vervaardigd uit verschillende materialen zoals gerecycleerd karton, stro en FSC gecertifieerd papier.

Het maken van duurzame beslissingen blijft een uitdaging en daarom blijf ik in vraag stellen en optimaliseren. Voel je vrij om mij te contacteren met jouw suggesties en/of vragen.

Wat is de prijs van een smallstory?

Een smallstory is een exclusief ontwerp op maat. Na een persoonlijk gesprek kan ik juist aanvoelen wat precies jouw wensen zijn en ga ik aan het werk op maat van jouw specifieke verhaal.

Verfijnde gedetailleerde tekeningen zijn key. Dezelfde precisie vind je terug in de handmatige uitwerking. Zowel zichtbaar in de assemblage van de pop-up-delen als in de montage op de bamboe. Richtprijs vanaf 1.500 €. Gespreide betaling in 3 schijven mogelijk na overleg.

Zijn er andere mogelijkheden?

Elke vraag kan bijzonder zijn. Voel je vrij om me aan te spreken met jouw specifiek idee en dan bekijken samen we de mogelijkheden.
> naar contact

Andere mogelijkheden en aanvragen waren reeds: karakterschetsen, workshops (Japans helend boekje en troostkaart maken) en tekenen voor het Soul Repair Café i.o.v. Reveil Vlaanderen.