Selecteer een pagina

FAQ

Lees op deze FAQ-pagina de meest gestelde vragen.

Zit jouw vraag er niet tussen of is er iets niet duidelijk, laat het me dan gerust weten. Ik beantwoord ze met veel plezier.

Wanneer is mijn smallstory klaar?

Het emotionele en creatieve proces vereist precisie, net als de nauwkeurige uitwerking van de tekeningen en het zorgvuldige handmatige assemblageproces. Doorgaans rekenen we 4 tot 6 maanden na het persoonlijk gesprek, maar dit kan variëren naargelang de planning van het moment en wordt per opdracht, voorafgaand samen besproken.

In geval van tijdsnood, kies je voor de waardebon in geschenkdoos.

Bestellingen kunnen afgehaald worden op het atelier. Gelieve hiervoor een telefonische afspraak te maken, we kijken dan samen naar een geschikt moment.
> naar contact

Voor eventuele verzendingen gebruik ik een externe verzendservice aan gangbare prijzen.

Is mijn aankoop een duurzame keuze?

Elke smallstory wordt met de hand vervaardigd in mijn atelier in Antwerpen, met behulp van duurzame en milieuvriendelijke materialen.

Bamboe is als natuurlijke grassoort —met hardhout eigenschappen— een van de snelst groeiende planten op aarde (groeit tot 1m/dag!). En daarnaast is bamboe CO² neutraal omdat zijn CO² opname tijdens de groei groter is dan zijn totale uitstoot (bij productie en transport).

Het tekenpapier is FSC gecertifieerd.

De verlijming is vrij van giftige chemicaliën en oplosmiddelen.

Het waxkoord is gemaakt van 100% katoen, gecoat met een dun laagje was.

Verpakkingsmateriaal is vervaardigd uit verschillende materialen zoals gerecycleerd karton en FSC gecertifieerd papier.

Het maken van duurzame beslissingen blijft een uitdaging en daarom blijf ik in vraag stellen en optimaliseren. Voel je vrij om mij te contacteren met jouw suggesties en/of vragen.

Wat is de prijs van een smallstory?

SmallStories richt zich op het vertellen van jouw verhaal door kleine, gedetailleerde tekeningen.  Zowel artistieke gevoeligheid​ als technische precisie van het pop-up ontwerp zijn de basis van elke persoonlijke smallstory.

De prijs van een smallstory bedraagt € 1.500* onder voorbehoud. Gespreide betaling in 3 schijven is mogelijk na overleg.

*(De prijs kan variëren in geval van specifieke wensen)

 

Zijn er andere mogelijkheden?

Elke vraag kan bijzonder zijn. Aarzel niet om me te benaderen met jouw specifieke wens, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken
> naar contact

Onderstaande projecten en samenwerkingen kwamen reeds tot stand: karakterschetsen, workshops (Japans helend boekje en troostkaart), tattooontwerpen, en diverse samenwerkingen met o.a. Reveil Vlaanderen, Sereni en Unizo.